Суп-бульйон ОВОЩНОЇ із сухими овочами, 500 г
- Готово до відправки
- Код: О 513
1 691 ₴
1 488 ₴
Бульйон овочевий — запашний, насичений і оживлювальний продукт для розвантажувальної та низькокалорійної дієти!
Він просто необхідний усім тим, хто невпинно стежить за своєю вагою, а отже, і за власним здоров'ям.
Вироблено у Швейцарії
Цей вегетаріанський бульйон призначений для експрес-живлення — на його приготування ви витратите мінімум часу та зусиль, а результат потішить вас і ваших близьких смаком і ароматом.
Бульйон овочевий можна вживати як самостійна страва з хрусткими хлібцями, крутими або зі свіжим хлібом.
Сухий порошок "Бульйон овочевий" можна застосовувати для приготування різних супів, соусів, запіканок, м'ясних і рибних страв. Він чудово підійде як добавка під час варіння макаронних і круп'яних виробів, додасть незвичайний аромат стравам із картоплі та квасолі, а також стане чудовим помічником для приготування оригінальних страв.
До складу бульйону входять екстрактивні речовини та розмелені овочі, Налагоджувальні роботу всього травного тракту.
Цей овочевий бульйон просто необхідний для підтримки та відновлення процесу травлення та нормалізації моторно-секретторну й евакуаторну функцію шлунково-кишкового тракту.
СВІЙСТУ БУЛЬОНА ОВОЩЕНОГО:
- вегетаріанський;
- швидкорозчинний;
- низькокалорійний (мінімум жирів, 0 вуглеводів);
- не містить глютену та лактози;
- містить мінерали, мікроелементи та йод;
- нормалізує жовчовиділення;
- перешкоджає розмноженню гнильної флори;
- нормалізує перистальтику кишківника.
РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ:
- під час целюліту для корекції фігури;
- у разі зайвої ваги та ожиріння;
- у разі хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту;
- при дефиците микроэлементов и йода;
- у разі дисбактеріозу та розладу харчування.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Для отримання 1 літра ароматного овочевої бульйону потрібно лише залити одним літром води, гарячою або холодною, одну столову ложку з верхом (приблизно 18 г) сухого порошку. Одна банка сухого порошку овочевої бульйоні — майже 30 літрів овочевої бульйону. Замість солі овочевий бульйон можна додавати під час варіння макаронних виробів, круп або картоплі.
Спробуйте прекрасно збалансовану суміш сушених і дрібно нарізаних овочів. Щоб приготувати овочевий бульйон на 2 порції, розчиніть 1 столову ложку порошку (12 г) у 500 мл киплячої води та добре перемішайте. Для інтенсивнішого смаку додайте більшу кількість порошку.
СОСТАВ: Йодована кухонна сіль, дріжджовий екстракт, приправа (пшенична), цукор, столова сіль, сушені овочі 3% (картопля, цибуля, морква, цибуля-порей, перець, помідори, кабачки), ароматизатор (соя), спеції (лук, куркума), сушена петрушка 1%, протизлежний агент (діоксид кремнію). Без консервантів і без добавок, що посилюють і поліпшують смак.
Харчова цінність: 100 г порошку/порція 250 мл
Калорійність: 165 ккал/7 ккал
Жири: 0.6 г/ 0 г
Вуглеводи: 12 г/ 0.6 г
з яких цукор: 7.8 г/ 0 г
Протеїн: 27 г/ 1.2 г
Сіль: 50.3 г/2.3 г
Освальд (Oswald) — Швейцарське кулінарне мистецтво з 1951 року.
Придбати суп-бульйон Вівасан, з доставкою в Україні, ви можете через наш сайт www.naturel-k.com.ua
Основні | |
---|---|
Виробник | Oswald |
Країна виробник | Швейцарія |
Вага | 500 г |
- Ціна: 1 488 ₴