Суп-бульйон овочевий з сушеними овочами Вівасан, 500 г.
- Готово до відправки
- Код: О 513
1 691 ₴
1 488 ₴
Бульйон овочевий – запашний, насичений та оживляючий продукт для розвантажувальної та низькокалорійної дієти!
Він просто необхідний усім тим, хто невпинно стежить за своєю вагою, а отже, і за власним здоров'ям.
Вироблено в Швейцарії
Цей вегетаріанський бульйон призначений для експрес-живлення - на його приготування ви витратите мінімум часу та зусиль, а результат порадує вас і ваших близьких смаком та ароматом.
Бульйон овочевий можна вживати як самостійну страву з хрусткими хлібцями, крутонами або зі свіжим хлібом.
Сухий порошок "Бульйон овочевий" можна застосовувати для приготування різних супів, соусів, запіканок, м'ясних та рибних страв. Він відмінно підійде як добавка при варінні макаронних та круп'яних виробів, додасть незвичайний аромат стравам з картоплі та квасолі, а також стане чудовим помічником для приготування оригінальних страв.
До складу бульйону входять екстрактивні речовини та подрібнені овочі, що налагоджують роботу всього травного тракту.
Цей овочевий бульйон просто необхідний для підтримки та відновлення процесу травлення та нормалізації моторно-секреторної та евакуаторної функції шлунково-кишкового тракту.
ВЛАСТИВОСТІ БУЛЬЙОНУ ОВОЧНОГО:
- вегетаріанська;
- швидкорозчинний;
- низькокалорійний (мінімум жирів, 0 вуглеводів);
- не містить глютена та лактози;
- містить мінерали, мікроелементи та йод;
- нормалізує жовчовиділення;
- перешкоджає розмноженню гнильної флори;
- нормалізує перистальтику кишківника.
РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ:
- при целюліті для корекції фігури;
- при зайвій вазі та ожирінні;
- при хронічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту;
- при дефіциті мікроелементів та йоду;
- при дисбактеріозі та розладі харчування.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Для отримання 1 літра ароматного овочевого бульйону потрібно лише залити одним літром води, гарячої або холодної, одну столову ложку з верхом (приблизно 18 г) сухого порошку. Одна банка сухого порошку овочевого бульйону – майже 30 літрів овочевого бульйону. Замість солі овочевий бульйон можна додавати при варінні макаронних виробів, круп або картоплі.
Спробуйте чудово збалансовану суміш сушених та дрібно нарізаних овочів. Щоб приготувати овочевий бульйон на 2 порції, розчиніть 1 столову ложку порошку (12 г) в 500 мл окропу і добре перемішайте. Для більш інтенсивного смаку додайте більше порошку.
Склад: Йодована кухонна сіль, дріжджовий екстракт, приправа (пшенична), цукор, столова сіль, сушені овочі 3% (картопля, цибуля, морква, цибуля-порей, перець, помідори, кабачки), ароматизатор (соя), спеції (цибуля, куркума) , сушена петрушка 1%, протилежний агент (діоксид кремнію) Без консервантів і без добавок, що підсилюють і покращують смак.
Харчова (поживна) цінність: 100 г порошку/ порція 250 мл
Калорійність: 165 ккал/7 ккал
Жири: 0.6 г/0 г
Вуглеводи: 12 г/0.6 г
з яких цукор: 7.8 г/ 0 г
Протеїн: 27 г/1.2 г
Сіль: 50.3 г/2.3 г
Освальд (Oswald) – Швейцарське кулінарне мистецтво з 1951 року.
Придбати Суп-бульйон Вівасан, з доставкою по Україні, ви можете через наш сайт www.naturel-k.com.ua
Основні | |
---|---|
Виробник | Oswald |
Країна виробник | Швейцарія |
Вага | 500 г |
- Ціна: 1 488 ₴