Продавець Naturel розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
111 відгуків
Краса і здоров'я в Ваших руках !!
+380 (99) 560-60-27Іван
Додати відгук
  • Гель для душу Чайного дерева Вівасан 200 мл

    • Готово до відправки
    • Код: I 776

    775 ₴

    667 ₴

    -14%
    +380 (99) 560-60-27
    Іван
    Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
    У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
    Гель для душу Чайного дерева Вівасан 200 мл
    Готово до відправкиГель для душу Чайного дерева Вівасан 200 мл
    775 ₴667 ₴
    +380 (99) 560-60-27
    Іван
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Гель для душу Чайне дерево Вівасан 200 мл     

    Якісний гель для душу Чайного дерева з манукою та канукою, для щоденного догляду, на основі рослинних екстрактів, що дають змогу м'яко очищати кожу від забруднення й ефективно доглядати за нею!

        Гель для душу Чайне дерево допомагає підтримувати у нормальному стані структуру шкіри, забезпечувати захисний, зволожувальний і кондиціонувальний ефект. Завдяки натуральним очищам особливо ефективний для всіх типів шкіри, чутливої, жирної та проблемної шкіри. Гель для душу Чайне дерево ідеально підходить для щоденного догляду. 

    Гель для душу Чайне дерево контролює вологість шкіри, знімає запалення й допомагає відновити пошкоджені тканини, має протизапальні, противірусні дії, сприяє загоєнню ран, тріщин, пом'якшує й заспокоює шкіру. Допомагає боротися з висипкою вугрів, прищами.

    Гель для душу Чайне дерево Вівасан дерматологічно тестований, підходить для дуже чутливої шкіри.

     

    Властивості активних компонентів Геля для душу Чайного дерева з манукою та канукою Вівасан:

    Свойства Чайного дерева

    У сучасній науковій літературі олія чайного дерева відома як антисептик широкого спектра дії — ефективний засіб проти інфікованих ран, надає
    протибольову дію, має протигрибкові властивості. Ефірна олія чайного дерева пом'якшує й заспокоює шкіру у разі різних пошкоджень, має протизапальну та противірусну дію, ранозагоювальні властивості. 

    Для досягнення найбільшої ефективності олія чайного дерева ВИВАСАН були додані ефірні олії мануки та кануки, які є різноманітністю чайного дерева та широко застосовуються в медицині, оскільки мають дуже цінні дерматологічні властивостями.

    Ефірна олія чайного дерева (аромат — пряний, сильний, схожий на аромат евкаліпта) дуже ефективно використовується в ароматерапії. Ефірна олія чайного дерева   містить понад 100 лікувальних компонентів, неактивних окремо. Саме синергічне поєднання антисептичних і проникних властивостей робить це Ефірна олія чайного дерева унікальним!

    Свойства Масла Кануки
    Канука (Kunzea ericoides)
    З листя Канукі паровий дистиляцією отримують ефірну олію жовтуватого кольору зі смолистим запахом. Завдяки високому вмісту монотерпенів (до 65%) ефірна олія Канукі має знеболювальна, антиалергенна та протизапальна дія. Містить 10% віридіфлоролу. Олія Кануки запобігає застою лімфи та крові у венах, сприяє швидкому загоєнню ран, зміцнює сполучну тканину, нормалізує обмін речовиною в м'язах. Канукова олія має сильний антигрибковий і антимікробною дією. Ефірна олія Кануки зміцнює імунітет, сприятливо діє на проблемну шкіру, виліковуючи акне, допомагає у разі бронхіту, ревматизму.
    Олія Кануки знімає відчуття страху, втому, коливання настрою. 
    Свойства Экстракта Жерухи обыкновенной
    Екстракт Мерехті

    Мерухон, незвичайний або Мерухнева лекастнаабо Водяний кресабо Брун Скрес

    Екстракт Мерехи багатий багатьма корисними речовинами, як-от: ефірна олія,  глікозид гірчичної олії (глюконастуртин), йод, калій, фосфор, вітаміни А, В С, О, Е, К, D, фенілетілова гірчична олія, гіркі речовини, сапоніни, алкалоїди, 3-4 % вуглеводів. У насінні Перли міститься  22-24% жирної олії до її складу входять пальмітинова. лінолева, ерукова, олеїнова, стеаринова кислоти. 

    Журуху використовують у боротьбі з цингою, використовується для поліпшення обміну речовин, для поліпшення й очищення крові, у разі лихоманки, у разі захворювання щитоподібної залози, анемій, у разі цукрового діабету, подагри, ревматизму, сечокам'яної та жовчнокам'яної хвороби, у разі шкірних захворювань, екземи. Також ефективна проти лупи та сальності волосся. Косметика, що містить витяжку жерухи, відновлює кількісний і якісний баланс ліпідів зовнішнього шару епідермісу. Екстракт Журухи входить  до складу різних засобів для догляду за волоссям і сприяє прискоренню росту волосся, зміцненню коренів волосся, усунення свербіння.

    Свойства Масла Мануки
    Манука (Leptospermum scoparium)

    Манука є національним рослиною Нової Зеландії. 

    Олія Мануки є однією з найбільш грізних ворогів грампозитивних бактерій і найбільш грізний ворог для дріжджового грибка кандиди (вибудник молочниці). Олія Мануки має всі властивості ефірних олій, сприятливо впливає на почуття людини. Аромат ефірної олії Мануки не різок, а дуже приємний. Олія мануки виготовляється вже понад 100 років, але його значення досі не оцінене гідно. Маючи дуже гарні дерматологічними властивостями, манука легко сприймається шкірним покривом і слизовою оболонкою. Її аромат допомагає боротися зі стресами та зайвою дратівливістю. Манука має сприятливий вплив на душевну рівновагу, водночас активізує здатність і заспокоює, олія мануки сприяє Набуттю гарного самопочуття і зміцнює імунну опірність людського організму. 

    В Зараз олія мануки є однією з найважливіших олій, використовуваних під час виготовлення засобів у ходу за шкірою. Олія Мануки має надійні шкірозахисні властивості вельми ефективним, різнобічним засобом. Ефірна олія Мануки зміцнює психіку, стабілізує стан шкірного покриву, підвищує його опірність, заспокоюючи нервову систему, активізує утворення нових клітин і регенерацію зовнішніх шарів шкіри. Олія Мануки з великим успіхом використовується у разі подразненої та чутливої шкіри, для боротьби з екземи. 

    Ефірна олія Мануки добре застосовується в косметології та в засобах з догляду за тілом, волоссям, обличчям. Олія Мануки додається в  засоби у разі дерматитів, акне, опіків, герпесу, алергічної висипки, бородавках, виразочок на губах тощо.  Ефірна олія Мануки неповторна засіб проти випадання волосся. Ефірна олія Мануки має найпотужніші антимікробні властивості, тому отримала широке застосування в антибактеріальному очищному догляді, в масках, тоніках, кремах, лосьйонах, шампуні та, звісно ж, — у милі. Манукова олія має антиоксидантні властивості, протизапальні. бактерицидними. вибілює шкіру, підвищує її еластичність, є добрим зволожувачем. 

    Свойства витамина Е для волос
    Вітамін Е

    Вітамін Е має безліч корисних властивостей,  застосовується для відновлення структури волосся, відновлення кератину, захищає наше волосся від.УФ променів, завдяки своїм антиоксидантним властивостям добре виводить із волосся і шкірних покривів голови накопичені хімічні речовини, токсичні речовини, вільні радикали, перешкоджаючи розвитку навкологічних захворювань, сприяє покращенню кровообігу та росту волосся, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови.

    Завдяки токоферолу Вітаміну Е волосся стає красивим, здоровішим, густішим, блискучим, відновлюючи кератин, розв'язується питання з кінчиками, що січуться, колір волосся набуває здорового вигляду, фарбоване волосся набагато довше зберігає свій колір. Вітамін Е добре зволожує шкіру голови та волосся, покращуючи сухе та пошкоджене волосся, допомагає позбутися лупи.

    Аллантоин  свойства для волос и кожи головы
    Алантоїн

    Алантоїн — це речовина у формі кристалів білого кольору, розчинні в теплій воді та не мають запаху, широко застосовується в косметології, входить до складу масок, кремів, лосьйонів. сироваток для обличчя, тіла, волосся, рук, ніг і навіть до складу зубних паст.  Алантоїн має протизапальні, зв'язувальні, знеболювальні властивостями. Алантоїн пом'якшувальний роговий шар очищаючи від відмерлих клітин і сприяє регенерації нових клітин. Алантоїн вводиться до складу косметичних засобів для догляду за обвітреною або обпаленою сонцем шкірою, для пом'якшення, звуження пор, 

    Основним джерелом Алантоїну є корінь трав'яної рослини Окопніка лікарського (Symphytum officinale)

    Алантоїн може глибоко проникати в шкіру та добре вбирається. Маючи масу корисних властивостей, Алантоїн пом'якшує шкіру, відлущує ороговілий шар, знімає подразнення, покращує регенерацію клітин, має антиоксидантні властивості, виводить шкідливі речовини зі шкірних покривів і волосся, звужує пори, бореться з передчасним старінням шкіри, бореться з камеддонами, запобігає утворенню зморщок, ефективний у разі дерматитів і обвітреної шкіри, надає загоювальний ефект під час сонячних опіків.

    У косметичних засобах для волосся завдяки активній речовині Алантоїну волосся обволікається захисною плівкою, стає менш схильним до негативних чинників довкілля, стає сильнішим і красивішим, Алантоїн допомагає позбутися лупи, нормалізувати роботу сальних залоз, зробити волосся густішим, красивішим, здоровішим, зміцнити корені волосся, поліпшити швидкість росту.

    Глицерин его свойства
    Гліцерин. 
     Гліцерин є частиною власної системи утримання вологи в шкірі, яка також відома як «натуральний зволожувальний чинник» (NMF — natural moisturizing factors).

    Гліцерин у чистому вигляді безбарвна, в'язка рідина із солодкуватим смаком. Гліцерин гігроскопічний, здатний притягувати вологу з довкілля та утримувати її в шкірі. Без гліцерину неможливо побудувати ефективний захист і зволоження шкіри. Гліцерин є природним компонентом здорової шкіри. Гліцерин проникає в епідерміс, подібно до губки притягує вологу з довкілля та глибоких шарів дерми та зв'язує її. У такий спосіб формується найважливіший водний резервуар, який підтримує баланс вологості шкіри та нормальну роботу її захисного гідроліпідного бар'єра.

    Гліцерин отримав широке застосування в косметичних засобах уже давно. Гліцерин може швидко зволожити шкіру. Гліцерин є в складі косметики для догляду для будь-якого типу шкіри, включно з проблемною та чутливою.

    Гліцерин у шкіру потрапляє, синтезуючись у сально-волосяному комплексі. Гліцерин проникає в епідерміс, подібно до губки притягує вологу з довкілля та глибоких шарів дерми та зв'язує її. У такий спосіб формується найважливіший водний резервуар, який підтримує баланс вологості шкіри та нормальну роботу її захисного гідроліпідного бар'єра. Потрапляючи в міжклітинний простір, гліцерин збільшує відстань між ороговілими клітинами шкіри й відповідно, висоту рогового шару, покращуючи у такий спосіб його бар'єрні властивості. У разі контакту з роговим шаром шкіри (з живими клітинами) проблем із гліцерином у формі подразнення найчастіше не виникає.  

    Дослідження гліцерину показали його ефективне підтримання рівня зволоженості шкіри, а також сприяє відновленню бар'єрної функції шкіри та допомагає організму. Гліцерин зволожуючи шкіру та утримуючи в ній вологу, сприяє підтриманню нормального функціонування водно-ліпідного бар'єра, пом'якшує шкіру, бореться із сухістю, захищає шкіру від шкідливого зовнішнього впливу довкілля, покращує механічні властивості шкіри, покращуючи її стан і прискорюючи відновлення.

     Гель для душу Чайне дерево Вівасан містить натуральні компоненти.

    Гель для душу Чайного дерева Вівасан не містить: парабени, парафін, спирт, синтетичні барвники, ГМО, метали, похідні тваринного походження

    Активні компоненти шампуню Чайне дерево з манукою та канукою: ефірна олія чайного дерева. ефірна олія дикої мануки, ефірна олія кануки, екстракт жерухи, Вітамін Е, алантоїн, гліцерин, D-пантенол

    Купити Гель для душу Чайне дерево Вівасан, з доставлянням в Україні, ви можете, зробивши замовлення в нас в інтернет-магазині www.naturel-k.com.ua або зателефоном за зазначеними номерами телефонів і наші менеджери отримають у Вас замовлення.

    Основні
    ВиробникIntracosmed
    Країна виробникШвейцарія
    ДіяПротизапальне, Зволожуючу, Тонізуючу, Загоююче, Регенеруюча, Відлущуючий, Пом'якшувальна
    Призначення і результатЗволоження, Захист, Відновлення, Пом'якшення, Заспокоєння, Регенерація, Загоєння ран/тріщинок, Зняття запалення, Зняття роздратування, Зміцнення, Нормалізація секреції сальних залоз, Збереження пружності шкіри, Очищення, Підвищення тонусу
    Класифікація косметичного засобуНатуральна
    Область застосуванняОбличчя, Тіло, Інтимні зони
    СтатьУнісекс
    ГіпоалергеннийТак
    Об`єм200 мл
    Проблема волосся і шкіри головиЧутливість шкіри голови, Випадання волосся, Ламкість, Порушення кольору волосся, Лупа, Ослаблені волосся, Сухість шкіри, Себорея, Посічені кінчики, Стоншене волосся, Ослаблене зростання волосся, Псоріаз шкіри голови, Почервоніння шкіри голови, Свербіж
    Тип волоссяНормальні
    Тип шампунюДля щоденного використання
    Призначення засобу для волоссяВідновлення, Для блиску, Очищення, Пом'якшення, Оздоровлення
    Тип шкіри головиНормальна, Чутлива, Проблемна, Суха, Жирна, Всі типи шкіри
    Склад
    ПарабениНі
    Синтетичні барвникиНі
    Мінеральне маслоНі
    Синтетичні віддушкиНі
    Синтетичні консервантиНі
    Лаурет сульфат амоніюFalse
    Лаурил сульфат амоніюFalse
    Силіконові компонентиFalse
    Користувальницькі характеристики
    Тип шкіриНормальна, Суха, Жирна, В'януча (зріла), Чутлива, Всі типи шкіри, Проблемна
    Проблема і стан шкіриСухість, Лущення, В'ялість, Чутливість, Сезонна сухість
    Упаковка засобуФлакон
    • Ціна: 667 ₴

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner